Home Kategorie Ludzie Doda usłyszała zarzuty. Piosenkarka wydała oświadczenie.

Doda usłyszała zarzuty. Piosenkarka wydała oświadczenie.

Dorota Rabczewska usłyszała prokuratorski zarzut pomocnictwa w przestępstwie związany z działaniem na szkodę wierzycieli. W sprawie aresztowany jest jej były mąż Emil S.

Doda usłyszała zarzut pomocnictwa przy przestępstwie. Za to grozi do 3 lat więzienia, a w przypadku działania na szkodę wielu wierzycieli nawet 8 lat.

Śledczy prowadzą postępowanie w związku z działalnością Dody i jej byłego męża Emila S. Informację o zarzutach potwierdza sama zainteresowana.

– „Jako producent kreatywny, tworząc film od «a do z », wykonałam swój obowiązek przynosząc gotowe dzieło. Nie byle jakie, bo bijące kinowe rekordy oglądalności 2021 roku. Drugiego producenta Mojego ex męża zadaniem było przynieść na to budżet, dopiąć umowy z inwestorami i opłacić ekipę. On dostał hit, ja same problemy. Emil wczoraj z ponoć 40 zarzutami został aresztowany. Ja jako prezes spółki dostałam jeden zarzut i pewnie parę lat bronienia się w sądzie. Rozumiem. Za głupotę, naiwność i zaufanie się płaci” – przekazała Doda na swoim profilu na Instagramie we wtorek przed południem.

Gwiazda wyjaśnia szczegóły sprawy ze swojej perspektywy.

– „Brak świadomości nie zwalnia z odpowiedzialności. Byłam na to psychicznie przygotowana. Chcę pomóc inwestorom i ekipie odzyskać pieniądze, dlatego przejęłam konto z syndykiem, z którym omawiałam porozumienia od miesiąca. Dalej będę promować oraz dystrybuować ten wspaniały film, ale już sama!” – wyjaśnia dalej Doda.

Wpis podsumowała stwierdzeniem „Nauczka na przyszłość: jesteś artystą? Twórz filmy, a nie spółki”.

Krzysztof Jackowski ostrzega, co stanie się w Boże Narodzenie. „To się zaczęło”.

Gładkie ciało
Depilacja SPEC3 Hybrid i Light Sheer Desire/Duet na 2 partie ciała za 109 zł i więcej w Depilacja.pl – 47 lokalizacji